Naimisissa - mitä?!

Niinhän siinä sitten tosiaan kävi, kuten moni jo somesta näki tai tiesi entuudestaan.

💖 Naimisissa ollaan 💖 

Tahdoimme Vaasan maistraatissa 2.2.

Hääjuhlan pidämme edelleen alkuperäisenä päivänä 28.5. 

Kutsuja saisikin alkaa pikkuhiljaa lähettelemään, sillä ne on jo tilattu ja odottaneetkin tosiaan tovin.

Muitakin varauksia on varmisteltu ja kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä.

Täydellisen kimpun toteutti Wasa Florist.


Tuntuupa hyvältä olla rouva Hakala, en voi muuta väittää.

Alkuun kipuilin tovin ennenkö päätin muuttaa nimeni Virtasesta Hakalaksi.

Toisaalta se on haikeaa, toisaalta se tuntuu vähän niinkuin uudelta alulta. 

Kuka on Mari Hakala?

Eihän tässä oikeasti olla miksikään muututtu ihmisenä.

Sama hölmö nainen edelleen, kuin ennenkin.

Yksi sormus lisää ja yhteinen sukunimi miehen kanssa.

Päädyimme maistraattiin, kun harmittelin, miten tuo juhlan päivämäärä 28.5. ei oikeastaan tarkoita meille mitään ja se ei ole mitenkään erikoinen. Sain sitten ajatuksen ja ehdotin miehelle tällaista, että mites ois tuommoinen maistraattireissu 2.2? Sopihan se ja hänkin ihan innoissaan tästä oli heti alusta alkaen.

Saatiin intiimi, lyhyt ja ytimekäs vihkiminen ilman ylimääräistä hössötystä. Vain me kaksi ja minun vanhemmat todistamassa, kun sanoimme toisillemme Tahdon.

Tämä ratkaisu tuo myös tietyllä tapaa rentoutta sinne hääjuhlaan. Mies ei erityisemmin viihdy huomion keskipisteenä, enkä kyllä itsekään. Etenkään sitten, kun ihmisiä on tosiaan se viitisenkymmentä. Jonkin pienen "tahdomme edelleen"-seremonian pidämme sitten juhlassa.

Tietyllä tapaa tämä tuntui oikeastaan juuri meille sopivalta. Saatiin rauhaa, intiimiyttä, kuitenkin jännitystä ja kuvatkin otatimme vihkimisen jälkeen juhla-asuissa. Minä lainamekossa ja mies lainapaidassa, haha.

Haluan kuitenkin vielä juhlia tätä isoa elämänmuutosta läheisten kanssa ja pukea ylleni hääpuvun, yllättää mieheni siinä ja saada first look-kuvat. Tahdon kulkea mieheni luo isäni saattamana. 

Ja miksen sitä saisi? Mehän siitä päätämme ja se on mahtavaa. Ei tarvitse tehdä niinkuin aina ennen on tehty. Saadaan ihan itse vaikuttaa, päättää ja tämän kun tajusi, tuli ihan uutta intoa koko hääsuunnitteluun.

Onnittelujen määrä oli kyllä ihan huikea ja lämmitti mieltä, kiitos vielä kaikille onnitelleille, jos tämä teitä tavoittaa.

Kiitos myös sille rakkaalle Aviomiehelle 💕


Kommentit

Lähetä kommentti