Hääjärjestelyt etenee

 Hääjärjestelyiden osalta on ollut pitkään hiljaista. Ja vitsit, että se on ollut TYLSÄÄ.

Nyt kuitenkin otettiin pari harppausta eteenpäin, nimittäin viime sunnuntaina varasin meille jo hääviikonlopuksi hotellin! Hiukan aikaista, myönnetään, mutta halusin hyödyntää tarjousta, jolla saatiin S-kortilla hinnasta pois 20% - säästöä sekin on, ainakin näin opiskelijan näkökulmasta. 

Hotelliksi valikoitui ei niin suurien valinnanvaikeuksien jälkeen Sokos Hotel Vaakuna Vaasan keskustassa. Itse en oikein usko siihen, että hääyöhön pitäisi panostaa aivan hulluja summia. Lähtökohtaisesti itse ajattelen, että hääyönä hotellilla käydään nukkumassa muutama tunti ja aamusta tai aamupäivällä suunnataan jo siivoamaan hääpaikkaa. Ei se tietysti kaikilla näin mene, mutta meillä menee. Ei tule romanttista poistumista kesken juhlien hulppealle häämatkalle, haha, ei kyllä. 

Näillä näkymin menen itsekseni jo perjantaina häiden aattona päivän päätteeksi tuonne hotelliin yöpymään ja saapa sinne sitten raahattua ja säilöttyä kaiken tarpeellisen itse pääpäivää varten. Sen verran halusin luksusta hääviikonlopulle, että varasin Superior King-huoneen, kyllähän nyt vähän piti nostaa tasoa totutusta Omenahotellin / Scandicin perushuoneista kuitenkin, hah.

Hääviikonlopun majoittuminen, check.

Kuva: Pixabay

Tällä viikolla kävin mun vakkarikampaamossa äidin kanssa vähän freesaamassa tukkaa, multa siis napsaistiin se sentti tai pari latvoista ja näin häätukan kasvatus jatkukoon jälleen hyvinvoivilla latvoilla.

Olen siis käynyt Day To Day:ssa Vaasassa öööm... Noin 11 vuotta jo (herranjessus!) ja ollut niin tyytyväinen palveluun siellä, eli mulle oli ihan selvää, että sieltä haluan myös sitten hääkampauksen ja meikin. Mainitsinkin tästä sitten tukkaa laittaneelle ihanalle Tanjalle ja buukkasin hänet jo itselleni sitten hääpäiväksi ja samalla ilmoitin, että minun lisäksi kampaukset tarvitsee kolme kaasoani. Ihan huikeaa, toki aikataulu on vielä auki, mutta lienee selvää, että neljän hengen kampauksiin menee kuitenkin tovi ja tarvitaan tekijä tai kaksi. Aikataulun saa ilmoitettua sitten lähempänä, vaikkapa samalla kun varaa ajan koekampaukseen ja meikkiin. En malttaisi odottaa!

Hääkampaaja- ja meikkaaja, check.


Kuva: Pixabay

Eilen sitten aikamoisena yllätyksenä tuli se, että mies oli lähtenyt parin viikon päästä naimisiin menevän parhaan kaverinsa kanssa pukuostoksille! Tämä siksi, että heillä sitten mätsää puvut Mikan ollessa näissä häissä bestmanina. Ja vau, miten komea puku sieltä hänelle olikin löytynyt! Tumma sininen sopi kyllä mainiosti, vaikkahan oltiin alunperin vähän mietitty harmaata. No, pääasia, ettei mustaa, sitä väriä en jotenkin halunnut häihin ja samalla linjalla olivat nämä meidän tulevat morsian ja sulhanen, joiden hyvissä käsissä muru sitten oli ostoksilla ollut. Voittajapuku löytyi Seinäjoen Aukiasta. Hinta oli mulle yllätys, vaikka kieltämättä tiedossa on ollut, että myös miesten puvut maksavat. Jotenkin sitä oli ajatellut, että me hankittaisiin jokin edullisempi, hah. Mutta, eikös se hinta sitten näy laadussa, saa sitten mennä myös itse naimisiin samassa puvussa ja käyttää sitä muissakin juhlallisuuksissa. 

Mikan ollessa pitkä ja raamikas - mutta ohutkinttuinen, jäivät housut vielä ompelijan viilattaviksi. Mustat juhlakengät hänellä jo on, mutta minä toivoisin, että meidän häihin hankkisi sitten jotkut toiset. Mahtavaa, että nyt, kun hänelle löytyi jo nyt hyvä ja laadukas puku, on sekin homma sitten hoidossa omia häitä varten hyvissä ajoin. Se on sitten mahdollisesti vain eri värisen kauluspaidan ja kravatin hankinta ensi keväänä, jos tarpeen. Huikeaa!

Sulhasen puku, check.


Kuva: Pixabay

Näillä mennään, taas vähän eteenpäin. 

Meidän häihin on tänään 324 päivää <3

Kommentit